Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje

Osvojite komunikacijo z vašo ciljno skupino preko Facebook oglasov.

Facebook oglaševanje je odličen način za povečanje prepoznavnosti svoje znamke, za pridobivanje zvestih sledilcev in obveščanje o aktualnih novostih ali dogodkih.

Pomagali vam bomo, da boste:

  • Dosegli večjo skupino ciljnih uporabnikov, ki vam jih bomo pomagali izbrati na podlagi obstoječih podatkov o uporabnikih vaše spletne strani.
  • Izboljšali prepoznavnost svojega podjetja na socialnem omrežju Facebook.
  • Pridobili večje število sledilcev in večje število pomenljivih interakcij z njimi.
  • Osvojili zakonitosti uspešnega objavljanja na socialnih omrežjih.

Niste prepričani, ali je Facebook primerno socialno omrežje za vaš posel? Glede na statistične podatke je to še vedno najbolj priljubljeno socialno omrežje, ki ima več kot milijardo redno aktivnih uporabnikov. Ne spreglejte njegovega velikega potenciala!

Zakaj oglaševati na Facebooku?

Facebook je, zahvaljujoč več kot milijardi aktivnih uporabnikov, ki na tem družbenem omrežju preživijo več kot 23 milijard minut dnevno, pomemben oglaševalski kanal. Čeprav oglaševanje na Facebook straneh obkroža kar nekaj dvomov, ta ponuja odlična orodja, ki lahko ob primerni uporabi odlično dopolnijo druge načine oglaševanja in povečajo število obiskov spletne strani ali spletne trgovine.

Kdaj oglaševati na Facebooku?

Facebook oglaševanje je odlična izbira, če želite povečati prepoznavnost svojega podjetja, znamke, izdelkov ali storitev, pospešiti pridobivanje novih naročnikov ter povečati število obiskov spletne strani. Ustrezni Facebook oglasi so ključ do boljše promocije vašega spletnega mesta.

Verjetno veste, da je prisotnost na socialnih omrežjih v današnjem času skorajda nujna in da lahko s pomočjo uspešnih objav hitro in učinkovito razširite glas o svoji najnovejši ponudbi ali pridobite dragocena mnenja svojih potencialnih strank – ne glede na to, ali je vaše podjetje na trgu prisotno že dolgo, ali gre za povsem novo podjetje.

Lahko vam pomagamo!

Pomagali vam bomo izbrati primerne kriterije, s katerimi bo vaše Facebook oglaševanje bolj uspešno in usmerjeno v primerno ciljno skupino. Poleg tega vam bomo svetovali pri ureditvi vaše poslovne Facebook strani. Lahko pa vam pomagamo tudi z nasveti o izbiri najbolj učinkovite vrste objav in o najprimernejšem času za deljenje objave. Z našo pomočjo boste hitro postali pravi Facebook strokovnjak!

Social Media Promotion

Učinkoviti oglasi
Z učinkovito in zanimivo objavo poskrbimo, da vas vidijo tudi tisti, ki niso vaši oboževalci. Potencialni kupci čakajo na vas.
Velik doseg
Dosežemo ljudi, ki jih zanimajo vaši proizvodi ali storitve. Oglase prikazujemo in targetiramo glede na spol, starost, interese, lokacijo.